Algemene informatie

 

Werkgroep Homoseksualiteit AMersfoort (WHAM) is een vereniging die al 35 jaar bestaat en die zich op verschillende manieren inzet voor de emancipatie van LHBT (lesbiënnes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders)  in en rond Amersfoort. Wij zijn een platform voor nieuwe initiatieven in dit kader.

Helaas hebben we in oktober 2013 afstand moeten doen van onze ontmoetingsruimte. Niet wegens bezuinigingen, maar omdat we niet genoeg vrijwilligers hadden om de boel draaiende te houden en er ook te weinig publiek kwam om rendabel te kunnen zijn. We waren van mening dat we de doelstellingen waarvoor we subsidie van de Gemeente Amersfoort ontvingen niet langer op deze manier konden waarmaken.

Dat neemt niet weg dat de vereniging nog steeds bestaat en we openstaan voor mensen die nieuwe initiatieven willen lanceren. We willen iedereen die een idee heeft voor een activiteit, een voorlichtings/thema-avond, een filmvoorstelling, een lezing, enz. dan ook van harte uitnodigen om met ons in contact te treden, zodat we samen kunnen kijken of we jouw idee kunnen realiseren.

Dus heb je een briljant idee? Heb je vragen? Stuur een mail naar info@wham-amersfoort.nl

 

social_twitter_box_blue  facebook

terug naar intro pagina   |   terug naar boven