De Wham werkt o.a. samen met:

 

De Kringen – www.dekringen.nl

Een kring is een groep homo’s, lesbo’s of biseksuelen die één keer per maand bijeenkomt, meestal bij iemand thuis. Aan de hand van thema’s wordt over van alles gepraat, onderwerpen die direct of indirect met homo- of biseksualiteit te maken hebben. Verder kan een kring veel activiteiten ondernemen. Er zijn kringen in heel Nederland. Ben je homo, lesbisch, bi of transgender en wil je op een laagdrempelige en ongedwongen manier andere gelijkgestemden ontmoeten? Dan is De Kringen iets voor jou!

 

Orpheus – Regio Utrecht – www.orpheusutrecht.nl

Orpheus Regio Utrecht is er voor mensen die te maken krijgen met homo, lesbische of biseksuele gevoelens bij zichzelf of de partner binnen een hetero relatie.

 

Stichting Groep 7152 – Regio Utrecht – www.groep7152.nl

Groep 7152 is een vrijwilligstersorganisatie voor en door les-bi vrouwen. In regionale afdelingen en de 50 plus werkgroep worden verschillende activiteiten georganiseerd.

 

Stichting Keiroze – www.keiroze.nl

Stichting Keiroze bevordert maatschappelijke acceptatie en zichtbaarheid van homoseksualiteit. Dit doet de stichting met het organiseren van (sociale en culturele) evenementen in Amersfoort; het presenteren van diversiteit; het stimuleren van ontmoetingen, onder andere van HLBT’s (Homo’s, Lesbo’s, Biseksuelen en Transgenders).

 

social_twitter_box_blue  facebook

terug naar intro pagina   |   terug naar boven